SZÉCHENYI 2020

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés:
A Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-01434
A kedvezményezett neve: SZERAFEL KUTATÁSI ÉS OKTATÁSI Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A projekt címe: Gyakornoki program a Szerafel Zrt-nél
A szerződött támogatás összege: 27 136 362
A támogatás mértéke: 100%
A Projekt fizikai befejezésének napja: 2019.02.28.
A projekt tartalma:

A projekt során 6 fő gyakornok 9 havi foglalkoztatását tervezzük az alábbi OKJ szakmákban:

6 fő szoftverfejlesztő (OKJ: 54 213 05) Munkakör: szoftverfejlesztő Feladat: programozás

A fejlesztési tevékenység 3d virtuális valóság játékelemek készítése, amelyet vr szemüveg felhasználásával lehet majd használni.

Mivel a virtuális valóság fejelsztésében jelenleg nagy pontenciál van ezért a gyakornonkok ennek a folyamtanak a fejlesztését fogják elsajátítani ill gyakorolni. A legnagyobb informatikai vállalkozások kezdtek el a 3d virtuális valóság fejlesztésével foglalkozni ill annak a piacra történő megjelenését tapasztalhatujk.

A jelenlegi megoldások hátránya hogy a teljesen valósághű élmények biztosítását ellátó eszközök helyhezkötöttek. A fejlesztésünk egy mobil eszköz kifejlesztése amely biztosítja a teljesen valósághű élményeket és még is mobilan alkalmazható a rendszer. A piacon található magasa minőségű eszközöket úgy építjük össze hogy egy mobil jol használható felszereléssé álljon össze. Ennek a megvalósítását szoftver fejlesztső gyakornokok bevonásával szeretnénk megvalósítani. A tesztrendszer összeállíátásban nagy jelentőséget kap a cad/cam tervezés amely egyrészt a rendszer tervezésést ill a virtuális valóság elemek megvalósítását teszi majd lehetővé.

Az informatikusok animációs program felhasználásával 3d grafikai programokat és animációkat fognak készíteni. Feladatuk közé fog tartozni egyes rész animációk szerkesztése, karakterek alkotása, egyéb épületek, gépek rajzolása és renderelése. A készített karakterek és animációk renderelése. A gyakorlat során a cgi animáicók részletes programozását gyakorlatban napi szinten alkalmazni fogják.

Széchényi 2020